понеділок, 19 лютого 2024 р.

Любов - життя, або як кохання надихає




Відділ культури, молоді та спорту Новоодеської міської ради, продовжуючи роботу з реалізації проєкту «Наближаємо Перемогу разом», спільно з підпорядкованими закладами культури спланував на 2024 рік багато благодійних заходів, спрямованих на підтримку Збройних Сил України, організацію тематичних програм для дітей, молоді та представників поважного віку.

Свято любові, найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, день Святого Валентина, зібрав 14 лютого у Центрі культурних послуг юнаків та дівчат з Професійного коледжу та ліцеїв міста, мешканців громади з прекрасними Іменами Валентин І Валентина, а також тих, хто прожив у шлюбі десятки щасливих років завдяки коханню.

Найтепліші слова любові лунали на адресу наших захисників і захисниць, які боронять рідну державу, свої родини, є гордістю та Героями України.

Гарний настрій присутнім на заході дарували, талановиті виконавці Діана Белова, Сергій Попов,

Олена Тирон, Олександр Кондратов, Тамара Балан, Анна Мартинова, гурт «Літній вечір» (брати Шадури), ведучі свята Світлана Сірченко, Марина Риженко та Богдан Грищук. Фахівець Публічної бібліотеки Лариса Табакар ознайомила з літературними творами, презентуючи книжкову виставку «Кохання чарівні сторінки». Музичний та мультимедійний супровід заходу забезпечили Анатолій Семенюк та Анна Дітковська. А прекрасний декор і фотозони, створені Інною Браславською та працівниками ЦКП, створили ніжну і затишну атмосферу.

Тож нехай цей день несе тепло і любов у наші домівки, сповнює нас вірою у перемогу добра над злом, згуртовує і єднає.




Ольга Дрозд,

студентка 3 курсу «Одеська політехніка»


Немає коментарів: