пʼятниця, 19 січня 2024 р.

В театрі можна переживати всі емоції



Зазвичай миколаївські сцени знають Ігоря Єрмолаєва, як фоторепортера. Він знімає чи не всі культурно-мистецькі події у Миколаєві останні 10 років точно. Зрідка ця скромна людина пише що бачить. Вчора відбулась нова вистава, про яку Ігор вже зранку виклав репортаж, який ми нижче передрукували.
"На малій сцені Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії показували досить рідкісний та привабливий жанр – «акторські скетчі» під назвою «Вся справа в капелюсі».


Режисер, заслужений діяч мистецтв України Олег Ігнатьєв представив три короткі одноактні п'єси-комедії. Кожна була закінченим художнім твором, не пов'язаним сюжетною лінією з іншими «скетчами». Було й загальне – яскраво представлена талановитими акторами вся «палітра» людських взаємин, одночасно складних та простих… Ну, і червоний капелюх)) Адже - «Вся справа в капелюсi»).


Оригінальний театральний формат, до речі, - широко поширений на Заході, був тепло зустрінутий миколаївською публікою. Сатиричні сценки (майже за Чехова та Аверченко) змусили не тільки сміятися, а й задуматися - як важливо розуміти, довіряти і любити один одного!"
Текст та фото Ігоря Єрмолаєва.


Немає коментарів: