середа, 6 грудня 2023 р.

Вчора відбувся показ військового бойовика


Драма та бойовик «Шлях поколінь» знята за сценарієм Михайла Ухмана – продюсера, режисера, журналіста та письменника. Починаючи з 2014 року він воював добровольцем у містах Піски та Мар’їнка. У той час у Михайла з’явилися ідеї щодо його майбутніх фільмів, документальних та ігрових. 
Знімання цього проекту велися у 2020 році на Донеччині, неподалік лінії зіткнення, а також у Києві та на Волині. Під час фільмування використовували справжню військову техніку та зброю, а у кадрі, окрім акторів, з’являлися ветерани та військові, які сьогодні боронять Україну від російської навали.
Особливу увагу варто приділити і саундтреку до цього потужного фільму. Так, саундтрек "Свобода наче любов" - був написаний Глібом Бабічем і записано легендарним українським рок-гуртом Kozak System.
Поет, автор пісень, блогер, учасник російсько-української війни, прапорщик, командир взводу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України, Гліб Бабіч, загинув 28 липня 2022 року разом із трьома побратимами внаслідок підриву на протитанковій міні автомашини розвідувального комплексу «Локі» неподалік від Ізюма, що на Харківщині...
Показ був організований для студентів, пенсіонерів, людей з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.
Одеський обласний центр патріотичного
виховання дітей та молоді.


Немає коментарів: