субота, 12 серпня 2023 р.

Спільнота творчих небайдужих одеситів відволікаються від війни



Хвиля творчих майстер-класів дворами співдружності Школи культури сусідства продовжує креативну терапію. По всіх районах Одеси вже 2-й тиждень відбуваються активності. Дітлахи та дорослі роблять поробки, малюють та ліплять. Під час сеансів творчості діти та їх бабусі можуть трохи відволіктися від війни. Все це відбуваються поряд будинків та укриття. Світлини, які назнімали самі учасники цих творчих активностей дуже красномовні.






У дворику на Михайлівській площі - майстер-клас зі створення пташок. Янголятко що робили всім двором на Середній поїдуть з волонтерами під Бахмут з теплими побажаннями. Дорослі створювали у новій для себе техніці птахів у затишному дворі на Молдаванці. А в одеському дворику на проспекті Корольова відбувся майстер-клас з виготовлення рибки та бджілки для діточок та матусь. Допомагаємо один одному!



# cultsusid - рулить! Активності будуть відбуватись весь серпень.

Школа культури сусідства впроваджується ГО #Зацікавлені Двор-Scena. Движение за возрождение Одесских Дворов та ГО "Фонд розвитку міста Одеси" Фонд розвитку міста Одеси за підтримки #forumZFD Forum Civil Peace Service - Ukraine запрошує підписуватись на власну сторінку та залишатись максимально обізнаними де шукати гарних сусідів.



Немає коментарів: