пʼятниця, 14 липня 2023 р.

Сімейка адамсів з Миколаєва наводила ракети на будинки земляків




У Центральному районному суді Миколаєва розпочато суд над чоловіком та його матір'ю, які навели російських окупантів по "військовому об'єкту" - житловий багатоповерхівці, внаслідок удару по якій загинуло шестеро людей, у тому числі 11-річний хлопчик.

Як повідомила пресслужба суду, чоловік систематично займався збором зазначеної інформації та даних про результати ворожих атак, з подальшою передачею відповідних файлів із зазначенням географічних координат представнику держави-агресора.

У тому числі, він надіслав скрін карти з координатами житлового будинку по вулиці Пограничній, який не є військовим об’єктом по суті. Після чого, на виконання завдання представника рф, чоловік проїхав біля місця здійснення удару та повідомив останньому про результати.

Також чоловік, разом із своєю матір’ю, неодноразово записували відео та аудіороліки, де оголошували, у тому числі надані їм заздалегідь матеріали, на підтримку дій держави-агресора більшістю мешканців Миколаєва, виправдовували повномасштабну збройну агресію та заперечували окупації частини територій України.

В подальшому зазначені матеріали, в агітаційних цілях представників держави-агресора, розміщувались у мережі Інтернет. Обвинувачені у судовому засіданні частково визнали свою провину і погодились надавати покази в подальшому.

Судом також вирішено порядок дослідження доказів у провадженні, зокрема, вивчення письмових та речових доказів, допит свідків та обвинувачених. Наразі у засіданні оголошено перерву.


Нажаль, таких прикладів ми маємо купу. До суду не всі ще дійшли. "Ждуни" з миколаївською пропискою добровільно допомагають агресору тероризувати цивільне населення. Якщо ви маєте підозри, чи факти щодо таких персон - швиденько повідомляйте правоохоронні органи. Не мовчить! Навіть, якщо ви у храмах зустрічаєте таких осіб. Бо за кожним фактом співпраці з ворогом починаються смерті.
Миколаївські журналісти провели власне розслідування що доводить, що за кожним розбитим будинком у Миколаєві стоять люди, які координати цілей передавали, корегували та фіксували влучання. Так що це - точно не одна "сімейка Адамсів".
В.Інгульский.


Бекграун:, вночі, 13 жовтня 2022 року росіяни здійснили тероритичний акт, влучив по цивільному п'ятиповерховому будинку в одному з районів Миколаєва. Внаслідок прильоту, знищено два поверхи, також по всьому будинку вибиті шибки. Також вибуховою хвилею пошкоджено і будинки навпроти. Тоді рятувальники дістали тіла 5 людей, а шостою жертвою виявився хлопчик, якого врятували, але згодом серце дитини зупинилось в лікарні.


Немає коментарів: