неділя, 23 квітня 2023 р.

DOBRE 2.0 продовжить співпрацю з ОТГ




Журналісти регіональних ЗМІ із 9 областей України днями зустрілися із керівником Програми USAID DOBRE Брайяном Кемплом та його заступником Максимом Бурдавіциним.
Журналісти більше дізналися про особливості реалізації другої фази Програми USAID DOBRE, яка стартувала восени 2022 року й триває у складний для країни час.
«У теперішній час ми працюємо у двох напрямках. Насамперед - надаємо допомогу 65 постраждалим громадам, щоб вони могли справитися із наслідками вторгнення та задовольнити свої негайні потреби. З іншого боку - продовжуємо комплексну підтримку ще 60 громад. Тобто, допомагаючи громадам сьогодні, ми дивимося й у їхнє майбутнє», - відзначив керівник Програми USAID DOBRE Брайян Кемпл.
«Один із ключових компонентів нашої діяльності - це залучення громадян до прийняття рішень у громадах. Ми допомагаємо, навчаємо та знайомимо із міжнародним досвідом, але всі зміни в громадах роблять саме люди, які в них мешкають», - уточнив Максим Бурдавіцин, заступник керівника Програми USAID DOBRE.
Журналісти також дізналися, що наступного року Програма USAID DOBRE більше працюватиме над розвитковими проєктами громад, тоді як цьогоріч основна увага сконцентрована на наданні екстреної допомоги.
Наша редакція планує в подальшому активно висвітлювати перебіг відновлення громад на південь від Миколаєва, які постраждали під час агресії минулоріч.


1 коментар: