пʼятниця, 3 березня 2023 р.

Коти пробрались в бібліотеку




В миколаївській міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького розпочала роботу персональна виставка «Котоберезень» миколаївського художника Вадима Пустильника. Весна завжди привносить у наше життя відчуття щастя. Це дивовижний період, коли кожен починає будувати плани, замислюватись над майбутнім, нарешті закохуватись і мріяти. Можливо на це впливає перше весняне тепло та сонячні промені – це важко збагнути. Але про той факт, що весна вже настала, нас сповіщає календар і місцеві коти. 



Різнобарвні та норовливі домашні улюбленці виходять на вулиці міста, цілодобово «співають» пісні та влаштовують бійки. Господарям та містянам залишається тільки терпеливо спостерігати за весняними концертами. Адже ці березневі бешкетники у 2019 році визнані частиною екосистеми Миколаєва, тому мають статус «недоторкані».


Для персональної виставки «Котоберезень» Вадим Пустильник підготував серію картин, головними героями яких є пухнасті улюбленці. Руді та сірі, великі й маленькі – кожен котогерой наділений своєю рисою характеру та розповідає особисту історію. 


Коти Вадима Пустильника особливі – вони закохуються, сумують, засмагають на даху, сперечаються, мріють та допомагають один одному. Їм притаманні справжні людські якості, саме це і робить їх «особливими».
Фото П.Москальова.


Немає коментарів: