пʼятниця, 6 січня 2023 р.

Тихі генератори з Великої Британії дістались Миколаїва




Потужна допомога з Великої Британії
Велика партія генераторів надійшла до Миколаївської області зі Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії. Повідомив Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА. Це стало можливим завдяки координаційній роботі Надзвичайного і Повноважного Посла України Вадима Пристайка та всього колективу Embassy of Ukraine to the UK. Упродовж минулого року Велика Британія незмінно активно підтримувала Україну в її боротьбі. Як військовою допомогою, так і цивільною.



В умовах постійних обстрілів енергетичної системи нашої країни саме генератори допомагають надійній роботі медичних закладів, місць проживання внутрішньо переміщених осіб, об’єктів критичної інфраструктури та Пунктів незламності. Саме туди вони і будуть спрямовані згідно з потребами територіальних громад області. Всі отримані нами генератори високої якості, з низьким рівнем шуму і при цьому досить компактних розмірів.


Щиро дякуємо за таку потрібну в зимовий час допомогу. Невтомна робота працівників дипломатичного фронту приносить реальну користь мешканцям Миколаївської та інших областей України. Слава Україні! God Save the King!


Немає коментарів: