середа, 16 листопада 2022 р.

Перша перемога "Чорноморця" вдома цього сезону




Чорноморець вперше у сезоні заробив домашню перемогу у матчі зі Львовом. Перші 67 хвилин матчу були досить не примітними. Команди не створювали багато моментів. Окрім моменту від Наумця, який увірвався до штрафної зони суперника ще наприкинці першого тайму, важко щось згадати.
Веселіше стало в останній третині матчу. Перший гол прийшов після кутового. Капітан Кравченко подав у штрафну, де ніхто не тримав центрального захисника “моряків” Ермакова. Той спокійно направив головою м’яч у дальний кут воріт Ільющенкова. Після цього Львів зробив подвійну заміну, але це їх не врятувало. Чорноморець також провів ротацію. Григорчук випустив номінального захисника Войтиховського на місце центрального нападника і той виправдав очікування тренера. Брагару та Гладкий обігрались у “стіночку”, Максим подав та Войтиховський забив гол, який був дуже схожим на взяття воріт від Ермакова. Також головою й у той самий кут. Чорноморець міг забивати й більше, але Гладкий свій вихід один на один не реалізував.

Одесити вдруге поспіль перемогли та покинули останне місце у турнірній таблиці. Наразі у них дев’ять очок, стільки ж і у Львова. Наступний матч команда Григорчука зіграє також вдома проти Металіста у п’ятницю, 25 листопада.

Марк Головченко.


Немає коментарів: