четвер, 18 серпня 2022 р.

Сидячи на дивані у кіберполіції Мрія





Хочете наблизати перемогу, але не знаходите для себе засіб як? Вже півроку знаходити позиції противника та блокувати ворожі медіа, які розповсюджують фейки, допомагають звичайні люди. Проект StopRussia | MRIYA поєднав більше 241 тисячі інформаційних воїнів.


Що таке StopRussia | MRIYA?

До повномасштабної війни ця платформа використовувалися для блокування телеграм-каналів наркомагазинів. А після 24 лютого чат-бот запрацював на перемогу – для інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам, та отримав назву StopRussia | MRIYA.

Даний бот було переформатовано на опрацювання фейкових та проросійських ресурсів, котрі в подальшому “йдуть” на блокування. Тож якщо ви хочете приєднатися і теж відправляти в бан ворожі сайти, ютуб, инстаграм, фейсбук, телеграм канали – приєднуйтесь.

Це усе, що пов’язано з інформаційною війною, і будь-який громадянин може приєднатися. Це дуже важлива робота, – розповіли в кіберполіції.

Як це працює?

У розділі “Додати ресурс на блокування” можливо додати посилання для блокування. Адміністратори його перевіряють на відповідність антиукраїнським поглядам, після чого він буде доступний для надання скарг.
– У розділі “Надіслати скаргу на ресурс” – можете долучитися до блокування ресурсів окупанта. Вам буде надано випадкове посилання, а також текст скарги, які постійно змінюються.
– Кнопка “Поділитися” – генерує посилання, яке ви можете надіслати своїм друзям, близьким, щоб вони також приєдналися до спільноти МРІЯ та допомагали у наданні скарг на ворожі ресурси. Додаючи друзів, кожен учасник отримує додаткові бали, які пізніше буде можливість обміняти на мерч для найактивніших учасників спільноти.



Немає коментарів: