неділя, 10 липня 2022 р.

Кіно в музеї



Добре, коли навіть в скрутні часи творчі люди виробляють нові альянси. В спустілому музеї східного та західного мистецтва в Одесі в цокольному приміщенні, де товстелезні стіни, відбулась прем'єра кіноклубу вітчизняного кіно.

Перший кінопоказ "Кіно в музеї" пройшов з аншлагом. 

- Не дивлячись на те, що в Одесі було дуже багато івентів, до нас прийшло понад 70 глядачів. Не вистачило навіть запасних стільців та тумби, деякі джентльмени дивилися кіно стоячи в коридорі. - написала організатор Олена Кутінова.



 Дякуємо авторам за чудові українські фільми. Як вчасно склалось, що майже всі фільми були забезпечені англійськими субтитрами, що особливо стало в нагоді для журналіста з Флоренції, який нас випадково відвідав. 

Дякуємо керівницьтву музею #WEartMuseum за підтримку нашої ініциативи. Дякуємо асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні -  #ДивисьУкраінське та особисто продюсеру Андрію Різолю за надані фільми  "На своїй землі", "Монстр. За мить до вічності", та "Чоловік". 



Побажаємо Олені та Артуру Садовнікову, які самі дотичні створенню кіно, нових яскравих стрічок-відкритть в наступних показах в брамній галереї музею. 

С.Лиманов. фото автора та А.Садовнікова.



Немає коментарів: