суботу, 14 травня 2022 р.

Як LifeChanger допомагає жителям України під час війни




Єврейський проект LifeChanger ось уже два місяці рятує жителів України, які опинилися у скрутному становищі через воєнні дії, що розпочалися в країні наприкінці лютого.


Проект, який співпрацює з 35 волонтерськими та міжнародними благодійними організаціями, щотижня допомагає понад 7 500 мешканцям з різних куточків країни.


Так, волонтери проекту щодня готують та адресно доставляють гарячі обіди та продовольчі сертифікати людям похилого віку та багатодітним родинам у регіонах, які через воєнні дії мають труднощі з харчовими продуктами, - Київ, Харків, Суми, Одеса, Чернігів тощо. Так, у Миколаєві, окрім продуктових наборів, місцевим жителям також привозять питну воду, адже у місті вже понад місяць не працює водопостачання. В Івано-Франківську нещодавно запрацювало волонтерське кафе, де щоденно смачно та безкоштовно харчуються біля 300 внутрішніх переселенців.



Крім того, проект підтримує населення медикаментами. Нещодавно запрацювала лінія підтримки, де громадяни України, які постраждали від війни, можуть безкоштовно замовити ліки. Для цього необхідно заповнити заявку онлайн за цим посиланням.



Допомагає LifeChanger і найменшим. Малюк Марк народився у бомбосховищі Житомира у лютому, де його мама рятувалася від жахів війни. Команда LifeChanger підтримала родину новонародженого сертифікатами на придбання дитячого харчування та засобів гігієни.

 


Також проект надає безкоштовну психологічну допомогу, а також інформаційну підтримку, організовує проживання у таборах тимчасового перебування.


Необхідну інформацію ви можете знайти на сайті - https://lifechangerfsu.org/ чи дізнатися за телефоном +380 (98) 387 79 00




ДОВІДКА:


LifeChanger – єврейський проект всебічної підтримки населення України, яке опинилося у складних обставинах. Він започаткований у 2015 році. Щотижня його працівники рятують біля 7500 українців з 35 різних населених пунктів, надаючи їм продуктові набори, медикаменти, продовольчі сертифікати, гарячі обіди та дитяче харчування.



Немає коментарів: