вівторок, 17 травня 2022 р.

Що роблять міські депутати?




З Миколаєвом, Херсоном та Черніговим все зрозуміло та, можна сказати, логічно, але чому не проводяться сесії в Одесі, коли проводяться навіть у Харкові?!

Геннадій Труханов не може зібрати кворум?

То хай скаже які партії саботують!

Або так легше «потрібним чином» «розподіляти» бюджет?

Відразу наголошу, що сесії можна проводити й онлайн.

Місцеві депутати. Атестація у рамках нової кампанії «Атестація депутатів. Війна»продовжує розповідати про діяльність місцевих депутатів та місцевих рад після 24 лютого. Цього разу мова піде про проведення пленарних засідань сесій місцевих рад.




За період з 24 лютого по 11 травня відомо, що пленарні засідання сесій відбулися в 11 міських радах, охоплених Атестацією, - Вінницькій, Івано-Франківській, Київській, Кропивницькій, Львівській, Луцькій, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій і Черкаській міських радах. При тому Харківська міська рада вперше з 24 лютого провела пленарне засідання лише 11 травня, а Львівська єдине засідання за цей період провела 24 лютого, що викликає незадоволення з боку частини депутатського корпусу.

Варто відзначити, що п’ять міських рад проводили частину своїх засідань в онлайн-форматі. Такий формат був опробуваний і успішно реалізований під час пандемії Київською міською радою https://bit.ly/3MqABM6


Не проводили пленарні засідання сесій за вказаний період Одеська, Миколаївська і Чернігівські міські ради, а щодо проведення засідань Херсонською міською радою інформація не відома.


Нагадаємо, що експерти кампанії, яка працює в 15 обласних центрах та Києві, досліджують діяльність депутатів та місцевих рад в умовах війни.

#attestationinUA
А.Бойко


Немає коментарів: