середу, 6 квітня 2022 р.

Кровоспас - зупиняє кровотечі різної інтенсивності



Кровоспас —  гемостатичнi бинти та серветки, якi допомагають швидкому кровозупиненню

Украïнськi вченi на чолi з Iгорем та Свiтланою Цурупа продовжують рятувати життя тих, хто зазнав поранень на передовiй, хто знаходиться в лiкарнях з тяжкими глибокими пораненнями.

Кровоспас — це гемостатичнi бинти та серветки, якi допомагають швидкому кровозупиненню. 

Особливо ефективнi в умовах польовоï медицини, коли кiлькiсть засобiв та iнструментiв, а також умови для зупинення кровотечi обмеженi.

Команда "Кровоспас" – це бiльше 100 людей, якi працюють вдень i вночi для допомоги вiйськовим. Вони розповсюджують свою продукцiю виключно безкоштовно, органiзовуючи виробництво лише за рахунок донатiв.

Бинти та серветки "Кровоспас" не продаються, також перепродаж заборонено.

Якщо ваш підрозділ потребує Кровоспас, звертайтеся команди за допомогою сторінки: https://cutt.ly/xFw9pwg

Пріоритет надається підрозділам ЗСУ, ТРО та добровольцям на передовій, військовим медикам та інструкторам з тактичної медицини.

Своїми можливостями "Кровоспас" не поступається популярному у світі СELOX (Великобританія) і QuikСlot Combat Gauz (США), а в чомусь і перевершує їх.

Тилові підрозділи забезпечуються по залишковому принципу.

Крім бинтів почали виготовляти тампон-серветку розміром 10 на 10 см по 10 штук в упаковці.

Він призначений для використання при некритичних пораненнях та для перев’язок після поранень, тому серветки актуальні для медиків на передовій та для використання у шпиталях. 

Інформуємо, що «Кровоспас» не гріється при використанні, тому не викликає опіків, а також некрозу, що було встановлено на етапах доклінічних та клінічних досліджень.



Немає коментарів: