пʼятницю, 25 березня 2022 р.

У Маріуполі загинула викладач юних журналістів




Підла загарбницька війна росії проти України принесла горе у велику родину учасників Міжнародного конкурсу шкільних медіа – у Маріуполі загинула Лілія Гумянова, керівник Клубу юних журналістів «Мрійники», КЗ «Лівобережний районний Будинок дитячої та юнацької творчості департаменту освіти Маріупольської міської ради».
Пані Лілія разом зі своїми вихованцями протягом багатьох років була активним учасником Міжнародного конкурсу шкільних медіа, вона вкладала всю душу у виховання юних журналістів, наполегливо працювала над тим, щоб вони посіли достойне місце в незалежній українській журналістиці. Будучи керівником гуртка не тільки спонукала молодь до вдосконалення, але й сама активно долучалася до заходів з підвищення кваліфікації.
«Пані Лілія завжди випромінювала позитив та оптимізм. Вболівала за розвиток незалежних медіа України та була «другою мамою» для всіх своїх вихованців. Роботи юних журналістів газети «Волшебный дом», яку видавали діти Клубу юних журналістів «Мрійники» завжди були на високому професійному рівні. В 2021 році редакція стала Кращим медіа XXIV Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Для нас всіх це велика втрата», - зазначає секретар НСЖУ, президент Міжнародного конкурсу шкільних медіа Гліб Головченко.


Організатори та дирекція Міжнародного конкурсу шкільних медіа висловлюють свої співчуття рідним та близьким, а також всім вихованцям пані Лілії Гумянової. Ми завжди будемо пам’ятати її як світлу, добру людину, яка зробила неймовірно великий внесок у розвиток української журналістики і залишалася відданою Україні, своїм вихованцям, своєму місту та всім жителям Маріуполя до останнього подиху.


Немає коментарів: