середу, 16 лютого 2022 р.

Олег Сенцов та гурт «Жадан і Собаки» представлять кліп до пісні «Веди» на найбільшому екрані в Європі




Олег Сенцов та гурт «Жадан і Собаки» 18 лютого о 18:30 представлять кліп до пісні «Веди», яка стала офіційним саундтреком фільму «Носоріг».

Прем’єра кліпу відбудеться на найбільшому екрані в Європі – фасаді ТРЦ Гулівер (Спортивна пл. 1А). На прем'єру запрошуємо усіх бажаючих.

Автором тексту треку виступив відомий письменник Сергій Жадан, автор музики – Євген Турчинов, учасник гурту «Жадан і Собаки».

Кліп знятий у співпраці зі студентами курсу Filmmaking Kyiv Academy of Media Arts, набору #KAMA17. Автор ідеї та режисер монтажу – Сергій Котляров, оператор – Тарас Меренков.

«Носоріг» – кримінальна драма про бурхливі 90-ті українського режисера Олега Сенцова. Світова прем’єра фільму відбулася на 78-му Венеційському кінофестивалі в офіційній конкурсній програмі «Горизонти», українська – цієї осені на Київському тижні критики. Стрічка Сенцова була визнана найкращою на Стокгольмському міжнародному кінофестивалі, а права на онлайн-прем’єру придбав стрімінговий сервіс Netflix.

«Жадан і Собаки» – український рок-гурт із Харкова, що утворився внаслідок тісної співпраці Сергія Жадана з гуртом «Собаки у космосі».

У широкий український прокат «Носоріг» виходить 17 лютого. Онлайн-реліз кліпу до пісні «Веди» заплановано на 18 лютого.


Немає коментарів: