четвер, 4 листопада 2021 р.

Чехарда старост у Вознесенську




5 листопада скликається позачергова сесія Вознесенської міської ради - звільнятимуть старосту


На ній планують звільнити старосту сіл Ракове та Новогригорівки Наталю Кучеренко та призначити на цю посаду Риту Жукову, жительку с. Трикрати.


З 2016 року Жукова Рита Сергіївна займала посаду в.о. старости сіл Трикрати, Актове, Вільний Яр, Зоря Олександрівської селищної ради, але після місцевих виборів 2020 року була звільнена. Жінка користується повагою та авторитетом у своєму селі, зарекомендувала себе як активна та завзята до різних громадських ініціатив.


Публічних пояснень щодо такого рішення від міського голови надано не було.

Наразі відомо, що Наталя Василівна написала заяву на звільнення за згодою сторін, і як повідомляють жителі сіл таке рішення міської влади сильно образило старосту, їй не дали навіть допрацювати до кінця місяця.




В чаті у місцевих жителів сіл Вознесенської громади виникають питання, чому ніхто не інформує жителів з цього питання і чому призначають старосту не із місцевих. Прозвучали навіть ініціативи про вихід із складу громади: “Уважаемый Е.Величко и ваша команда, вы поступили очень непорядочно по отношению к нашей старосте и к нашей громаде. Нам не нужен чужой человек, нас Кучеренко Н. В. устраивала полностью и с двух сел можно выбрать старосту. Вы нас всех так не уважаете, что даже не соизволили поинтересоваться нашим мнением. Люди поднимают вопрос об отсоединении от города” - висловилася жителька Олена.
Вознесенську вісник.


Немає коментарів: