вівторок, 28 вересня 2021 р.

На літфесті в Одесі були "Жадан і собаки"




Днями мені вдалося побувати на дуже незвичному для літературного фестивалю заході.
Це був літературний концерт. Думала, що це буде нуднуватий літературний вечір, де сивочолі поети читатимуть вірші. Але як я помилялась!
Зайшовши до зали, я змінила свою думку. Побачивши барабанну установку з відповідним написом "Жадан і собаки" в рок-стилі, я подумала, що це буде щось дуже навіть цікаве. І не помилилася.
Як тільки на сцену вийшла група, зал помітно оживився. Схоже, інші глядачі/слухачі знали цю групу трохи більше, ніж я. Сама ж бачила і чула цю групу вперше.
Майже з самого початку соліст запросив всіх охочих підійти ближче до сцени. Фанати, і я поруч з ними одразу ж ринулися туди.
Одразу ж я опинилася в перших рядах і могла чудово бачити та чути що відбувається на сцені.
Атмосфера була просто вогняна. Виконавець відривався на сцені як тільки міг. Люди танцювали й хором підспівували йому. Вони були в захваті від того, що відбувається.
Не знаючи і не розбираючи слів пісень, я спостерігала за солістом.
Виявилося, на концерті була людина яка відповідає за збір підписів. Співак закликав підписуватися за те, щоб на алеї зірок з'явилося нове ім'я - художника Олександра Ройтбурда. Ця талановита людина, з якою безпосередньо був знайомий виконавець, останні 3 роки до самої смерті очолював Одеський Художній музей. Знаходячись під враженням від концерту, я і свій підпис також залишила.
Насправді реальність перевершила мої очікування. Дуже яскрава і незабутня особисто для мене подія. Я отримала купу позитивних емоцій від такого нестандартного літературного концерту.
Анна Можина, студентка.


Немає коментарів: