середу, 18 серпня 2021 р.

Відкрито реєстрацію на онлайн-курс для журналістів регіональних медіа “Наука, COVID-19, вакцинація: як створювати якісний контент”



Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та INSCIENCE за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) проводять онлайн-курс для журналістів регіональних медіа “Наука, COVID-19, вакцинація: як створювати якісний контент”. Реєстрація на курс — до 5 вересня.

Журналісти регіональних медіа щодня зустрічаються з темами науки, здоров’я та медицини, особливо з початку пандемії COVID-19. Як писати про науку легко й цікаво? Що ще розповісти про вакцинацію від ковід? Як відрізнити проривне наукове дослідження, новина про яке збільшить перегляди сайту медіа? Де знайти наукових та медичних експертів для ефіру, якщо вони потрібні “на вчора”?


Курс триватиме місяць і складатиметься з серії вебінарів. Курс включає сім лекцій найвідоміших науковців України, доказових лікарів та наукових журналістів, а також три практичні воркшопи та Q&A.


Три медіаматеріали отримають фінансову та експертну підтримку — еквівалент 1000 доларів США кожен. Окрім цього, учасники отримають сертифікати про участь, а найактивніші з журналістів — подарунки від партнерів.


Старт курсу — 9 вересня. Кількість учасників обмежена — 50 осіб.

Щоб взяти участь, потрібно заповнити форму до 5 вересня: https://bit.ly/insciencemediacourse. Лист про участь в курсі ви отримаєте на вказану електронну пошту.


Більше інформації про програму та спікерів у Фейсбук події: https://fb.me/e/1fGvnSnQe






Немає коментарів: