середу, 6 січня 2021 р.

Добро не йде на карантин!



Хочемо Вас привітати з Новим роком та поділитися гарною історією про щиру турботу та людську доброту. Історія трапилась на Харківщині у передмісті Куп’янська. Саме там проживає 64-річна Людмила Володимирівна з донькою Оксаною та онуком з інвалідністю про яких вже тривалий час піклуються волонтери Червоного Хреста України.

Від початку пандемії пані Людмила не часто контактує з оточенням, адже у її віці інфікування коронавірусною інфекцією особливо небезпечне.

Та й до найближчого магазину – 15 кілометрів, які не під силу долати людині поважного віку.

Але попри труднощі всі члени родини проявляють неймовірний характер. Зокрема, пані Оксана хоч і опинилась у складних життєвих умовах – не опустила руки! Окрім того, що вона піклується про свою родину - активно допомагає оточуючим: малозабезпеченим та непрацездатним людям, в тому числі самотнім пенсіонерам. Вона й сама волонтер місцевої організації Червоного Хреста тому добре розуміє чужу біду, тим паче, що її родина теж стикається з побідними труднощами.

Хоча дівчина має інвалідність, вона сильна духом і відкрита для інших: «Допомагаю всім, кому можу, і хто потребує підтримки: комусь куплю продукти, якщо це мені по дорозі додому, комусь води принесу, а комусь розкажу про профілактику коронавірусу. Мені подобається допомагати. Я радію від посмішок вдячних людей».

Робити добрі справи може кожен із нас, адже щоб допомагати ближнім не обов’язково мати кошти, вплив чи інші соціальні привілеї. Достатньо мати лише добре серце.

Озирніться навколо, адже саме зараз комусь потрібна ваша турбота. Підтримайте пенсіонерів та вразливі верстви населення разом з Товариством Червоного Хреста України. Переходьте за посиланням https://redcross.org.ua/donate/

Подаруйте ближньому частинку свого тепла!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Відповідальність за зміст та достовірність інформації у цьому промо-повідомленні несе автор (Товариство Червоного Хреста України). Ви отримали це промо-повідомлення, оскільки зареєстровані на порталі ГУРТ і безоплатно користуєтеся його інформаційними послугами. Ви підтримаєте ГУРТ, якщо порекомендуєте нас зацікавленим у поширенні промо-повідомлень установам та організаціям. Розвиваємо життєздатний громадський сектор разом!


Немає коментарів: