суботу, 22 серпня 2020 р.

Конкурс плакатів до Всесвітнього дня продовольства



Ми звертаємося до всіх дітей і підлітків в світі!

Якщо вам від 5 до 19 років, ми пропонуємо вам створити плакат, присвячений вашому улюбленому герою зі сфери продовольства за роботою. Світ наповнений такими героями - від фермерів до водіїв, працівників продовольчих магазинів, продуктових банків або представників уряду, - які, незважаючи на всілякі проблеми, як, наприклад, поточна пандемія COVID-19, продовжують наполегливо працювати, щоб харчові продукти потрапили з ферми до нашого столу. Віддаймо належне їхнім величезним зусиллям у Всесвітній день продовольства.

Юні уми почерпнуть натхнення в нашому Робочому посібнику до Всесвітнього дня продовольства, в якому йдеться про ту важливу роль, яку герої сфери продовольства відіграють у продовольчій системі, і що ми всі повинні об'єднатися і підтримати наших героїв, щоб вони могли забезпечувати таке потрібне нам здорове харчування і в той же час захищати планету.

Зробіть фотографію або скан свого плакату і направте свою конкурсну роботу, заповнивши форму на нашому веб-сайті. Закінчення терміну подачі роботи - 6 листопада 2020 року.

У кожній з вікових категорій нашим журі будуть відібрані по три переможці, які будуть оголошені в грудні. Про переможців розкажуть відділення ФАО по всьому світу, вони отримають подарункові пакети з сюрпризами і почесні грамоти.

Подати заявку можна ТУТ

 



Немає коментарів: