вівторок, 4 серпня 2020 р.

Народний Рейтинг Південного регіону "Топ Доктор 2020"


2020 рік навчив світ робити велику частину офісної роботи on-line, здобувати освіту на відстані, голосувати за політиків, за впливових і успішних, не виходячи з дому. 2020 рік налякав, але і показав, що найцінніше для нас - це здоров'я. Наше здоров'я, здоров'я близьких і рідних, батьків і дітей, друзів і незнайомих перехожих. Здоров'я нації і всього світу!
І допомагають нам знайти здоров'я, зберегти і зміцнити його, люди, які обрали професію лікаря. Сьогодні ми пропануємо обрати найкращих докторів Південного регіону України (Одеська, Миколаївська та Херсонська області).
Ми голосуємо за людей, які рятують життя!
Інтерактивне голосування вже відкрито і проходить на сайті www.top-doctor.com.ua
Заходьте, реєструйтеся і робіть свій вибір. Ми повинні знати кращих!


Метою проекту є висвітлення та популяризація діяльності видатних особистостей - лідерів вітчизняної медицини, які своїм служінням піклуються, зберігають і відновлюють здоров'я тисячам пацієнтів, творять і примножують славу регіону і України. Пряме голосування людей, Підсумки рейтингу, Урочиста церемонія нагородження, Телевізійний фільм, нариси про життєвий і професійний шлях видатних особистостей, кар'єра і досягнення яких сформовані на перетині характеру, генія і удачі, увійдуть в історію сучасності гідним прикладом для наслідування.
Рейтинг заснований незалежними ЗМІ (Медіа-холдинг «Козир Діджитал», телеканали "А1", "Gtv", "City Tv", "GNews"), з метою визначення кращих лікарів південного регіону України. Переможців обирають самі телеглядачі шляхом онлайн-голосування в інтернеті.
Урочиста церемонія нагородження номінантів Народного Рейтингу Південного регіону "Топ Доктор 2020" відбудеться 11.09.2020 р о 19.00, готель Брістоль, адреса: вул. Пушкінська, 15. (Червона доріжка, вхід за запрошеннями).


Додаткова інформація у організаторів заходу:
Олександр Олександрович Козир
Тетяна Вікторівна ЧЕРЕВАТИЙ 050-416-1-416. 
ww.top-doctor.com.ua



Немає коментарів: