понеділок, 2 грудня 2019 р.

Піаф в українському театрі Миколаєва




Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії запрошує своїх глядачів поринути в світ музики та доторкнутися до справжньої легенди Франції – Едіт Піаф.

6,7,8 грудня 2019 відбудеться прем'єра музичної вистави "9 життів Едіт Піаф" (автор п'єси: Ганна Цибань, режисер-постановник: заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк, диригент-постановник: заслужений артист України Віктор Урес).




"9 життів Едіт Піаф" це круговерть історій, чоловіків, пісень, поразок та перемог – всього, що супроводжувало Едіт Піаф протягом її життя.

На нашій сцені образ Едіт Піаф створюють артистки театру Олександра Студзінська (6 та 8 грудня; Олександра відома нашим глядачам, як виконавиця ролей Жанни д'Арк у рок-опері "Біла ворона" та Джоани в мюзиклі "Леонардо), та артистка Наталія Рижкова (7 грудня; відома глядачам по ролі Проні Прокопівни в виставі "За двома зайцями").

Крім виконавець головної ролі в виставі задіяний балет та оркестр театру, а також артисти театру, що втілюють образи чоловіків, які зустрічалися на життєвому шляху Піаф.
Б. Головченко.





Немає коментарів: