пʼятницю, 3 травня 2019 р.

Ювілей сумної події в Одесі не використали радикали

Вчора в Одесі навкруги площі Куликова поля були застосовані зразкові запобіжні заходи. Це вже дійсно інший рівень забезпечення громадського спокою. Разюча різниця з першотравневою демонстрацією в С-Петербурзі, яку варварські розігнали напередодні. І хоча хлопці й дівчата вже з 8-і ранку в жилетах й амуніції чатували навкруги скорбної будівлі Одеського обкому партії комуністів(цікаво, а хто балансоутримувач?)
Але по інформації вже на сьогодні, події в Одесі не призвели до заворушень! Навіть не було зафіксовано некерованої агресії.
Ситуація була під 100% контролем. І це добре.
 Свідчить про якість роботи на упередження проявів агресії. Українські поліцейські все більше стають схожими на сервісну структуру, замість сталінських "карающих органов". Це важливо, бо агресія, якої в суспільстві все ще багато, живиться саме страхом та ненавистю. А тут був такий повід! Пропаганд-війська "підтягнули" своїх кореспондентів з Європи, щоб намалювати кроваву картинку з під "дома профсоюзів" в Одесі, навіть низка проросійських українських нардепів з'явились, які місяцями не знаходили стежки до робочого місця в парламенті. Але всіх пропускали до площі через металошукачі, а громадський транспорт вдень скасував зупинку "Куликово поле", про що завчасно проінформували. В останнє таку чітку роботу по організації (!) заходів безпеки під час масових заходів бачив в Страсбурзі, 4 роки тому, під час візиту папи римського до Європарламенту. А ви кажете нічого не беруть з Європи?!

Вже ввечері біля "мака" на вокзалі майбутні поліцейські - курсанти, їли морозиво та обговорювали події дня скорботи 2 травня 2019-го в яких брали участь. Мирного, сонячного дня в місті.
В.Головченко


Немає коментарів: