вівторок, 18 грудня 2018 р.

Пласт організовує зустріч для молоді PlasTalks «Україна — країна можливостей»


21 грудня о 17:30 в Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.Гмирьова скаутська організація Пласт вперше проведе зустріч для молоді PlasTalks «Україна — країна можливостей», як одну з перших подій для розвитку Пласту на півдні. Разом зі спікером Михайлом Винницьким молодь міста зможе поспілкуватися про можливості в Україні та як їх реалізувати.

PlasTalks — це формат надихаючих зустрічей від Пласт — український скаутинг, що націлені на пошук спільних цікавих тем і спілкування з пластунами та іншими проактивними молодими людьми, які шукають однодумців і прагнуть змінювати світ.



Темою зустрічі буде «Україна — країна можливостей» і спікером виступить викладач з менеджменту управління бізнесом, іммігрант з Канади, котрий 15 років тому повернувся і постійно проживає в Україні — Михайло Винницький. Вже в п'ятницю поговоримо про можливості для молоді в Україні й чи заважає щось українцям їх реалізувати, які цінності цьому сприяють, а також про те, хто виїжджає з, а хто повертається в Україну і чому.


«Ми прагнемо, щоб більше молодих українців долучилися до Пласту й отримали знання та вміння, що дозволять їм надихати та об’єднувати однодумців в єдину хвилю змін для сталого розвитку України. Для цього до 2025 року ми хочемо досягнути чисельності 20 000 пластунів з рівномірним поширенням по всій території України. Тому, провівши краудфандингову кампанію на платформі Спільнокошт, ми починаємо роботу над поширенням нашої діяльності в тих регіонах, де наша організація є малочисельною або не представлена зовсім — таких як Миколаїв», — Станіслав Андрійчук, виконавчий директор Пласту в Україні.





Пласт існує протягом 106 років і є середовищем, де виховується українська молодь, яка брала і бере на себе відповідальність за майбутнє на кожному етапі нашої історії. Хоча наразі Пласт є найбільшою скаутською організацією в нашій державі і налічує 8000 пластунів, у 137 осередках по всій Україні, ми розуміємо, що для того аби надалі зростати і більше впливати на сталий розвиток України, організація потребує якісного управління, налагодження процесів залучення, навчання та розвитку волонтерів; потребує професійного та більш ефективного підходу до роботи з молоддю. Ця подія реалізована у партнерстві з миколаївським осередком УАЛ, які є дружньою та ціннісно близькою організацією, а також серед студентів якої є багато пластунів.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/1184959184989258/

Вхід вільний, реєстрація (обов'язкова): https://goo.gl/mRWMGX

Довідка:

Михайло Винницький — пластун, Ph.D., Професор Центру сімейного бізнесу LvBS, викладач з менеджменту управління бізнесом. Отримав докторський (PhD) ступінь з економічної соціології у 2003 році, захистивши дисертацію на тему «Підприємництво у пост-радянській Україні» в Кембриджському університеті (Великобританія). У LvBS викладає на магістерських та програмах управлінського розвитку. 15 років тому Михайло іммігрував з Канади та постійно проживає в Україні.

Пласт — Національна скаутська організація України, неполітична молодіжна організація. Це середовище, в якому молодь вчиться відповідальності, щоб творити майбутнє України.

Сайт організації: https://www.plast.org.ua


Українська Академія Лідерства — це 10-місячна освітня програма для випускників шкіл, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку. Академія є середовищем, де молодь може пізнати Україну та світ, свідомо обрати майбутню професію, розкрити лідерські якості та навчитися працювати в команді.



Немає коментарів: