понеділок, 13 серпня 2018 р.

“Джаз Коктебель” готовий дивувати поціновувачів джазу

16-19 серпня 2018 р. у м. Чорноморськ, Одеська область, відбудеться XVI Міжнародний музичний фестиваль “Джаз Коктебель”. Це найбільший в Україні музичний open-air фестиваль з багатою 15-річною історією, який представляє відомих джазових виконавців та різноманітні обличчя традиційного джазу з усього світу.

На фестивалі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні буде представлено Європейську креативну зону, де кожен бажаючий зможе дізнатися нові факти про ЄС, європейські цінності та культуру, насолодитися безкоштовним wi-fi та відпочинком під сонцезахисним наметом у м’яких зіркоподібних пуфах. Також гості фестивалю зможуть зробити селфі в спеціальній фотозоні “Дзеркальний селфі - калейдоскоп” та взяти участь в активностях Креативної зони.

“Ми пишаємося партнерством з музичним фестивалем, який широко відомий в Україні завдяки просуванню джазової культури. Зрештою і культурні спадщини України та інших європейських країн так само одночасно і різноманітні, і доповнюють одна одну. Запрошуємо вас відвідати нашу Європейську креативну зону на фестивалі та дізнатися більше про культурну спадщину ЄС, а також просто відпочити та насолодитися музикою. Приходьте всією родиною – кожен незалежно від віку знайде щось для себе. Шукайте вказівник “Європа починається тут”, – каже керівник відділу пресу та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас.

Фестиваль відкриє джаз у його альтернативних формах на чотирьох сценах: Nu Jazz, Jazz & Blues Cafe, Open Stage, Special Stage. На фестивалі виступатимуть більше 40 виконавців, серед яких Morcheeba (UK), Onuka (UA), Олег Скрипка (UA) та багато інших виконавців з України та Європи.

Територія фестивалю та наметове містечко розташуються на закритому пляжі бази відпочинку «Чайка» (м. Чорноморськ, вул. Пляжна, 5).

Квитки та інформацію стосовно проїзду на місце проведення фестивалю можна знайти на сайті організаторів: http://koktebel.info.

Активності на фестивалі “Koktebel Jazz Festival 2018” відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках відзначення Європейського року культурної спадщини.


Немає коментарів: