вівторок, 13 грудня 2016 р.

У вирі громадського життя

Секретар НСЖУ Гліб Головченко взяв участь у V Форумі розвитку громадянського суспільства, що відбувся в Києві. Цього року тема Форуму була «Змінюємо. Впливаємо. Єднаємо!». Завданням Форуму стало посилення спроможності організацій громадянського суспільства для розбудови та утвердження національної єдності через адвокацію реформ, протидію корупції, подолання наслідків конфлікту на Сході України та покращення соціально-економічного становища населення України. Всі заходи Форуму були сфокусовані на спроможностях, викликах і ролях громадянського суспільства, ідеї партнерства як головного способу ефективної взаємодії, практиках діалогута моделях досягнення єдності.

Форум-2016 став п'ятим у серії подій найвищого рівня у громадському секторі, що проводяться за підтримки найбільших міжнародних організацій, представництва яких розташовані в Україні.



Гліб Головченко, секретар НСЖУ, директор Коллджу преси та телебачення: «Даний захід є чудовим місцем обговорення найбільших інформаційних проектів, які можуть бути реалізовані в Україні. Ми представили донорським організаціям проект Міжнародного медіа центру, який ми б хотіли реалізувати в Миколаєва. Впевнений, що якщо навколо цього проекту об’єднати зусилля Національної спілки журналістів України, Національної академії педагогічних наук України, Коледжу преси та телебачення, місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, органів державної влади та міжнародних донорських організацій – ми зможемо створити дійсно унікальний проект не тільки для Півдня, але й для всієї України».
В.Веселовська.




Немає коментарів: