вівторок, 9 серпня 2016 р.

В Херсоні вже другий OPEN DATA FORUM

8-9 вересня 2016 у Херсоні пройде Другий регіональний OPEN DATA FORUM, під час якого буде презентована перша в Україні онлайн система відкритих бюджетів міських шкіл, що впроваджуватиметься у школах міста.
II OPEN DATA FORUM ставить на меті презентувати громаді півдня України можливості використання відкритих державних даних у різних сферах життєдіяльності задля підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості регіонів, а також стимулювання відкритості влади.
Минулого року цей Форум відвідали із докладами представники таких організацій та компаній, як Google Ukraine, Американські Рад з Міжнародної освіти, Британська Рада, Програма розвитку ООН в Україні, Центр політичних студій та аналітики, профільні державні установи та комунальні заклади міста.
Цього року в 2 рази більше спікерів – ще більше можливостей для локальних громад.
Організатори запрошують до участі у Форумі громадські організації, IT-компанії, державні та комунальні установи, ЗМІ та просто активних громадян в якості слухачів, спікерів чи партнерів заходу. Реєстрація відкрита до кінця серпня за посиланням.
Якщо у вас є успішні кейси щодо впровадження сучасних інформаційних технологій у сфері відкритих даних, прозорості влади чи інвестиційного розвитку регіону, ви можете
презентувати їх під час Форуму. Якщо ви готові підтримати захід інформаційно, технічно, фінансово чи іншим способом, ви матимете можливість стати партнером, про вас буде включена інформація в усі роздаткові матеріали заходу та зможете розмістити свої банери, стенди на Форумі.
Організаторами Форуму виступають Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання», Херсонська громадська організація «Центр досліджень суспільства» за підтримки Херсонської міської ради.
Всі запитання можна направляти на емейл: office@fundunion.org, або по телефону: +380999428115.


Немає коментарів: