середу, 19 серпня 2015 р.

Не втратьте шанс покращити життя громади!


Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс проектів, розроблених інститутами громадського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка.

Термін реалізації заходів – з 25 вересня 2015 р. до 1 грудня 2015 р.

У конкурсі можуть брати участь інститути громадянського суспільства, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за один рік до оголошення конкурсу. Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Пріоритетами конкурсу у 2015 році визначено такі:

- проекти, спрямовані на захист прав громадян та громадський контроль;

- проекти, спрямовані на допомогу соціально нужденним категоріям громадян;

- проекти, спрямовані на покращання умов проживання у місті.

Початок прийому проектних пропозицій – 12 серпня 2015 р.

Остаточний термін прийому проектних пропозицій – 11 вересня 2015 р. до 14.00.

Загальна сума фінансування конкурсу становить 100 000 (сто тисяч) грн.

Конкурс проводиться на умовах співфінансування. Частка внеску інститутів громадянського суспільства у загальній вартості проекту має становити не менше 10%.

Для участі у Конкурсі громадським організаціям та іншим інститутам громадського суспільства необхідно подати в зазначений період часу повністю заповнену аплікаційну форму конкурсної пропозиції з необхідними додатками, складену державною мовою.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись на офіційному сайті «Миколаївська міська рада» (розділ «Оголошення», посилання /news/793.html).

У рамках конкурсу може бути обрано кілька проектів-переможців.

Документи подаються керівником інституту громадянського суспільства, керівником заходу або довіреною особою (за наявністю довіреності) в друкованому та електронному вигляді у робочі дні з 9:00 до 16:00 до відділу громадських зв’язків Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, каб. № 159, тел: 37-21-11 (e-mail: ndo@nikgor.mk.ua).


Немає коментарів: