четвер, 30 квітня 2015 р.

У Львові офіційно відкрито головний європейський офіс компанії SoftServe


20 квітня компанія SoftServe провела урочисту церемонію відкриття нового головного європейського офісу у Львові. В ультрасучасній будівлі розміщені адміністративні офіси і ряд конференц-залів, а також великий розробницький центр.
Унікальний дизайн 7-поверхового офісу із прозорими стінами кабінетів, кольоровими акцентами та мотивуючими цитатами, окремо підібраними не лише для кожного поверху, але й для кожного приміщення усередині, розробив Юліан Чаплінський, головний архітектор Львова. Перед офісом розташована велика автомобільна та велосипедна парківка для працівників та гостей компанії. Кожного вечора і аж до світанку офіс та прилеглий майданчик осяває яскрава та стильна підсвітка.

Церемонію відкриття нового головного європейського офісу SoftServe відвідали друзі і партнери компанії, представники вищих навчальних закладів Львова, депутати місцевої та Верховної Ради, а також низка державних посадовців, серед яких був і голова Львівської ОДА, Олег Синютка, і мер міста, Андрій Садовий. Церемонію освячення провів Владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ.


«SoftServe – найбільша українська ІТ-компанія, і тому для нашої області дуже важливо, що в наш нелегкий час діяльність компанії спрямована не лише на розвиток інноваційних технологій, виробництва, бізнесу та науки, але й на сприяння росту всього регіону», - зауважив Олег Синютка, голова Львівської обласної державної адміністрації. – «Створюючи нові високооплачувані робочі місця, збільшуючи надходження у місцеві бюджети, оптимізуючи господарську діяльність комунальних підприємств місцеві ІТ-компанії можуть допомогти громаді досягнути значних результатів у забезпеченні добробуту та підвищенні якості сервісу для громадян. SoftServe в цьому плані є зразком для наслідування, тому я щиро вітаю відкриття нового сучасного офісу компанії у Львові. Більше того, приємно, що зі всіх європейських офісів, головний офіс компанії у Європі відкрили саме у Львові».
«Це неординарна подія для Львова, коли будується новий, сучасний, якісний і до того ж красивий будинок. Це як народження дитини в сім’ї, тому я завжди дуже тішусь, коли у Львові з’являються приклади нової сучасної архітектури. Ця будівля є подарунком для міста», – сказав Андрій Садовий,
Тарас Вервега, член Ради Директорів компанії SoftServe, автор ідеї створення офісу за таким проектом та функціональним наповненням, розповів: «Дизайн, атмосфера, кожен елемент цієї будівлі надихає, дає простір і сили для розвитку креативних ідей та їх втілення у життя. Це місце, де гармонійно поєднався стиль, елегантність і водночас комфортні умови для роботи. Я вдячний команді фахівців, яка реалізувала цей сміливий проект та всім, хто долучався і підтримував нас впродовж будівництва. Найбільше мене тішить той факт, що розробка програмних продуктів на найвищому рівні і наш модерний представницький офіс, дають можливістькомпанії SoftServe долучитись до формування позитивного іміджу України у світі».


«Як соціально відповідальна компанія SoftServe забезпечує максимально комфортні умови роботи для працівників. У нас сміливі плани щодо росту компанії, і нова будівля головного європейського офісу сприятиме їх успішному втіленню. Новий розробницький центр також дозволить нам надавати більше послуг із розробки ефективного, інноваційного програмного забезпечення світового класу для наших клієнтів», - повідомив Олег Денис, виконавчий віце-президент компанії. «Ми пишаємося тим, що влада відвідала наш офіс і взяла участь у відкритті нашої нової європейської штаб-квартири». 


SoftServe тісно співпрацює із Львівською регіональною та міською владою та іншими державними і комунальними установами. Компанія відома своїми численними благодійними та освітніми проектами, а також сприянням розвитку української ІТ-індустрії. SoftServe бере активну участь у міжнародних ініціативах, спрямованих на підтримку української ІТ-індустрії у світі, таких як: Support Ukraine IT, Ukraine Tech Gem тощо.



Про компанію SoftServe


SoftServe – найбільша українська глобальна ІТ-компанія, лідер в галузі розробки програмних продуктів та консалтингу. SoftServe надає широкий спектр послуг у сферах оптимізації програмного забезпечення, хмарних технологій, мобільних рішень, дизайну та розробки користувацьких інтерфейсів, безпеки, а також Великих Даних/Аналітики для галузей охорони здоров’я, роздрібної торгівлі, автомобілебудування та інших.


Зараз у компанії працює 3496 висококласних спеціалістів. Розробницькі та представницькі офіси компанії є у Північній Америці, Східній, Західній та Північній Європі. Головні офіси компанії знаходяться в Остіні, штат Техас, США, та у Львові, Україна. Наші розробницькі центри розташовані у Львові, Києві, Дніпропетровську, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Харкові (Україна), Софії (Болгарія) та у Вроцлаві (Польща).

Більше інформації на сайтах компанії: www.softserveinc.com / www.softserve.ua







Немає коментарів: