четвер, 12 вересня 2013 р.

Здорове харчування в епоху технічного прогресу? Це можливо!

Усіх охочих переконатися в цьому, скуштувати екологічно чистої їжі та навчитись вирізняти її на полицях магазинів запрошуємо 21 вересня до Музею Ідей (Львів, вул. Валова, 18а). З 11.00 до 18.00 - «Ярмарок органічної продукції».

На ярмарку буде представлено органічну та натуральну продукцію, вироблену в Україні. Це продукти, які вирощуються та обробляються без використання будь-яких синтетичних мінеральних добрив чи пестицидів, штучних речовин або генетично модифікованих організмів. Отже, у всіх бажаючих є реальна можливість спробувати та придбати екологічно чисті овочі, крупи, соки, молочні продукти, хліб та багато іншого.

 

У програмі «Ярмарку органічної продукції» - дегустація органічних продуктів, майстер-клас із випікання житнього хліба на заквасці, а для найменших відвідувачів - майстер-класіз розпису автентичної дерев’яної Яворівської іграшки. Про особливості органічного виробництва відвідувачі ярмарку зможуть дізнатися під час перегляду відео сюжетів, які будуть транслюватись на великому екрані в он-лайн режимі.

«Купити такі продукти у львівських торгівельних мережах досить складно, аджесправжньої сертифікованої органічної продукції на українському ринку ще небагато. УЛьвові її можна знайти лише у кількох магазинах, деякі продукти вже пропонуютьінтернет-магазини, деякі продаються у великих торгівельних мережах, але спеціальнихвідділів з органічною продукцією у супермаркетах поки що немає. Та люди все-таки хочуть їсти здорову їжу. Наш ярмарок саме й надає усім таку можливість», — говоритьНаталя Чоловська, президент громадської організації «Екотерра».

Вже другий рік поспіль завдяки ініціативі ЛМГО «Екотерра» львів’яни отримують змогу навчитись харчуватись не лише смачно, а й, насамперед, безпечно для життя та здоров’я. Торік на першому «Ярмарку органічної продукції» був аншлаг: дуже багато львів’ян вже сьогодні прагнуть вести здоровий спосіб життя і дізнатися більше про здорове харчування, а для виробників органічної продукції це хороша нагода домовитись пропостачання своїх товарів у торгівельні мережі та заклади харчування.

Організатор ярмарку - ЛМГО «Екотерра».

Співорганізатори: Музей Ідей, ГО “САМОПОМІЧ”, “Інформаційний центр “Зелене досьє”

За підтримки: CCB (Коаліція Чиста Балтика), SSNC (Шведське Товариство Охорони Природи), SIDA (Шведське Агентство Міжнародного Розвитку).

Більше інформації:

Львівська міська громадська організація «Екотерра».



 



Немає коментарів: