неділю, 14 липня 2013 р.

Микола Жук підтримує реформування комунальних ЗМІ

На зустрічі з керівниками державних та комунальних ЗМІ, що відбулася 11 липня в ОДА,
Микола Жук проінформував про свою роботу в Києві. Народний депутат відмітив, що не підтримує ситуацію яка склалася зараз у Верховній Раді та закликав всіх депутатів повернутися до своїх безпосередніх обов’язків.
Народний обранець запропонував керівникам ЗМІ, що були присутні на зустрічі, надати власні пропозиції щодо реформування комунальних ЗМІ, з метою їх врахування під час опрацювання відповідного законопроекту в Верховній Раді України.

Наголосив Микола Жук і на важливості реалізації соціальних ініціатив Президента України, спрямованих у першу чергу на створення всіх необхідних умов для повноцінного розвитку дітей.
Зокрема, народний депутат акцентував увагу на необхідності прискорити вирішення питання будівництва дошкільних навчальних закладів у місті Миколаєві, оскільки суттєво збільшилась народжуваність дітей. Вже сьогодні відповідним службам міськвиконкому потрібно забезпечити підготовку проектної документації, що дозволить розпочати будівництво та реконструкцію дитячих садків у густонаселених мікрорайонах містах.


Немає коментарів: