пʼятницю, 21 червня 2013 р.

Наталя Іванцова: «Ви вже переможці, тому що обрали здоровий спосіб життя!»


21 червня за участі заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Наталі Іванцової у скейт-парку спортивного містечка парку Перемоги відбулось відкриття показових виступів і змагань з скейтбордінгу та велоспорту (ВМЧ).


У скейт-парку на захід, організований відділом з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації спільно з миколаївською молодіжною організацією «Альтер-Спорт», зібралися біля сотні прихильників екстремальних видів спорту.

Метою змагань є популяризація зазначених видів, пропаганда здорового способу життя, реалізація у Миколаївській області завдань Президента України щодо залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом.

Звернувшись до присутніх, Наталя Іванцова привітала їх із Міжнародним днем скейтбордінгу та початком змагань. «Ви вже переможці, тому що обрали здоровий спосіб життя! - наголосила заступника голови облдержадміністрації. - Сьогодні влада повернулась до вас обличчям: ви всі чули про нові соціальні ініціативи Президента України, на виконання яких будуються нові спортивні майданчики та отакі от чудові парки для занять екстремальними видами спорту. Сьогоднішні офіційні змагання з скейтбордінгу – вже треті, що проводяться на цій новій спортивній споруді. Бажаю вам усім спортивних успіхів, а головне – здоров’я!»

Ще до початку показових виступів заступник голови облдержадміністрації обговорила з керівництвом відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та головою миколаївської молодіжної організації «Альтер-Спорт» Роландом Байрозяном подальші плани спорудження у місті Миколаєві нових майданчиків для занять екстремальними видами спорту.


Немає коментарів: