середу, 18 липня 2012 р.

Антиколлекторы собирают друзей. Анонс

18 липня 2012 року о 12:00 в приміщенні Миколаївського прес-клубу, вул. Даля, 11а, третій поверх, відбудеться прес-конференція на тему:

Позиція антиколекторів щодо узаконення в Україні колекторського бізнесу.

Аналіз судової практики щодо захисту позичальників від свавілля банківських установ та колекторів.
На даній конференції відомі юристи та правозахисники висловлять свої погляди на прийняття зазначеного закону в контексті існування колекторського бізнесу в Україні.

Що зміниться на ринку фінансових послуг в разі прийняття законопроекту "Про захист прав боржників при здійсненні професійної діяльності по стягненню грошової заборгованості в позасудовому порядку».

На даний момент діяльність колекторів практично не врегульована національним законодавством, що призводить до численних порушень в сфері громадських прав та інтересів особливо боржників.

Щодо позиції судових органів то вона не однозначна, однак існує позитивна судова практика вирішення проблем позичальників при певних свавільних діях колекторів та фінансових установ.

На ваші питання відповість голова координаційної ради Асоціації антиколекторів та правозахисників України «Ваша Надія» Федір Олексюк, інші правозахисники і публіцисти. До участі запрошуються представники ЗМІ та громадськості.

Олексюк Федір – голова координаційної ради Асоціації антиколекторів та правозахисників України «Ваша Надія», засновник першої в Україні антиколекторної компанії «Ваша Надія»;

Олександр Голуб - в.о. директора департаменту Асоціації «Ваша Надія»;

Дмитро Сіхарулідзе - директор Миколаївської обласної філії Асоціації «Ваша Надія»

Контакти:

Офіційний сайт Громадсько-соціальне

інформаційне агентство «Ваша Надія»: www.vasha-nadiya.com

Офіційний сайт Олексюка Ф.Ю.: www.Oleksyuk.ru

Телефон для отримання інформації:

067-448-56-84, 067-883-17-84, 096-161-44-96



Директор ТОВ «Асоціація «Ваша Надія» Олексюк Ф.Ю.


Немає коментарів: