неділю, 13 травня 2012 р.

Спiвчуття. Пiшов журналiст

Адміністрація, викладачі та студенти Коледжу преси та телебачення висловлюють свої співчуття рідним, близьким, друзям та колегам голови Національної спілки журналістів України 1997-2012 рр. Ігоря Федоровича Лубченка, що так швидко пішов з життя.

Людина, яка все своє життя присвятила розвитку української журналістики, яка протягом багатьох років відстоювала інтереси галузі та журналістів України. Завдяки Ігорю Федоровичу Лубченку сотні українських журналістів успішно працюють на розвиток медійної галузі нашої держави. Він не тільки словом, але й ділом підтримував молодих журналістів та давав їм свої мудрі настанови.

Ми ніколи не забудемо Вас та будемо завжди вдячні за все те, що Ви зробили для української журналістики і для нас, молодих журналістів.

Вічна Вам пам’ять, Ігоре Федоровичу!

Адміністрація, студенти та викладачі Коледжу преси та телебачення

 



1 коментар:

  1. Глеб Головченко13 травня 2012 р. о 15:29

    Сьогодні пішла з життя велика людина, яка десятки років поклала на розвиток інформаційної галузі України. Він був батьком у професії для багатьох українських журналістів. Розсудливий, врівноважений, мудрий та чесний – він завжди міг дати пораду не тільки молодому, але й вже досвідченому журналістові. Він відкрито та завжди з інтересом спілкувався з юнкорами – учасниками Національного конкурсу шкільних газет та завжди відстоював їх інтереси. Завдяки йому тисячі юнкорів України обирають професію журналіста, адже він – приклад професійного журналіста.
    Сьогодні ми, журналісти, втратили на тільки мудрого колегу, сьогодні ми втратили нашого батька у професії!
    Приношу свої співчуття всім близьким, рідним, друзям та колегам Ігоря Федоровича!
    Його пам'ять та його настанови завжди будуть живі серед нас! Від себе, як директора Коледжу преси та телебачення та президента Національного конкурсу шкільних газет, хочу запевнити, що всі молоді журналісти, з якими ми працюємо, завжди будуть пам’ятати цю велику ЛЮДИНУ, ЖУРНАЛІСТА, ПРОФЕСІОНАЛА!
    Вічна Вам пам'ять, Ігоре Федоровичу, та нехай земля Вам буде пухом!
     
    Гліб Головченко,
    Секретар НСЖУ, директор Коледжу преси та телебачення, президент Національного конкурсу шкільних газет

    ВідповістиВидалити