середу, 29 лютого 2012 р.

Оппозиция заседала в Николаевском ресторане

Сегодня, через 2 года после поражения Ю.Тимошенко на выборах президента, в Николаеве 2 не рядовых народных депутата партии "Батькивщина" нашли время пообщаться с представителями прессы. Странным оказалось место проведения партийной конференции - один из самых пафосных ресторанов города. Может это место призвано символизировать что-то, например что оппозиция в Николаеве живет сыто?
Иван Кириленко и Роман Забзалюк не скрывали что на сегодняшней областной конференции в Николаеве вырабатывалась политика поведения на ближайших парламентских выборах. Уверены депутаты БЮТ и в победе оппозиции на них. Как будет коваться победа прессу не проинформировали, также как и обошли конкретным ответом вопрос о фильтрации собственного списка от "недобросовестных" депутатов. Забзалюк, после своего недавнего перехода понарошку в "тушки", по словам Кириленко,  заслужил место в первой 10-ке предвыборного списка. Ну а кто пойдет по мажоритарным округам в области пока не ясно. Однозначно, по мнению спикеров пресс-конференции, что власть будет серьезно вмешиваться в волеизъявление избирателей. Видимо
поэтому парламентарий Забзалюк - "Голова підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері боротьби з організованою злочинністю і корупцією органами державної влади та місцевого самоврядування", решил посплетничать с журналистами. Намеками сообщил что на квартале николаевской улицы, где расположены офисы СБУ, МВД и прокуратуры существует подпольное казино, запрещенное законом времен премьерства Ю.Тимошенко, и какой-то прокурор играет в нем каждый вечер!
Остается добавить что лидер БЮТ проиграла ныне действующему президенту чуть более 3%.


1 коментар:

  1. Миколаївські «батьківщинці» переобрали Романа Забзалюка своїм головою
    29 лютого у Миколаєві відбулась звітно-виборча конференція партії «Батьківщина», яка є найвпливовішою опозиційною силою в області.
    На посаду голови обласної партійної організації було переобрано народного депутата Забзалюка Романа Омеляновича, який справедливо заслужив повагу не тільки серед членів партії та прихильників БЮТ, але, навіть, і в середовищі політичних противників.
    Загалом у роботі конференції взяло участь 130 делегатів та учасників партійного форуму, що представляли партійні ланки усіх рівнів, депутатські групи та фракції «Батьківщини» у місцевих радах. Серед запрошених було чимало журналістів, представників інших партійних осередків, що входять до складу Комітету опору диктатурі в області.
    Перед учасниками конференції народний депутат Іван Кириленко, який повідомив присутніх про головні завдання, що стоять сьогодні перед партією.
    Делегати та учасники конференції палко підтримали рішення конференції щодо загальної вимоги негайного звільнення Юлії Тимошенко та непримиримої боротьби проти діючого кримінального режиму Януковича.
    Конференція звернулась також із відповідною заявою до усіх прогресивних демократичних та національно-патріотичних сил області.

    ВідповістиВидалити