понеділок, 16 травня 2022 р.

УКРАЇНА ДЯКУЄ. УКРАЇНА ПРИГОЩАЄ



за допомогу нашим матерям та дітям


Варшава. Кишинів. Бухарест.

червень 2022 року.


У серці кожного громадянина України зараз біль. Але українці вже показали всьому світові стійкість та характер нашої нації. Не зважаючи на війну, в серцях українців, як і раніше, багато кохання. Саме тому в українській Одесі народився проект, основна мета якого — дякувати та пригощати всіх, хто підставив плече Україні, хто дав притулок біженцям та надає підтримку нашим матерям з дітьми.

Керівник та ідейний натхненник проекту — Оксана Бублікова. У складі команди Оксани — її родина та вірні друзі. На їхньому рахунку — грандіозні масштабні події: 7 рекордів України в галузі кулінарії, безліч фестивалів та свят сімейного формату — заходи, на яких не просто пригощають, а несуть місію миру. Прянично-шоколадний торт Bublikoff визнаний в Україні найвитривалішим. Він розроблений спеціально для масових заходів. Цей торт добре знають та давно обожнюють одесити та гості міста. Кожен захід команди Bublikoff — це не просто торти і пряники. Це — події з великим змістом.

Ось що говорить Оксана Бублікова про проект «Україна дякує. Україна пригощає»:


«Варшава — перше місто, у якому ми хочемо провести акцію подяки. Адже Польща прийняла найбільшу кількість українських біженців.


Пряничний торт ми створимо у вигляді підкови. В українській культурі підкова — символ щастя, запорука удачі та оберіг. А ще за формою підкова схожа на буква U — Ukraine. Ми викладемо приблизно 10 тисяч пряників на паличках у композицію U.




За допомогою пряничних маків, ромашок, мальв, кульбаб, волошок, соняшників, колосків, ялинок і навіть пряникового моря ми покажемо багатства і красу природи України. Ми передамо пряники людям і скажемо їм ДЯКУЄМО. Це будуть сотні обіймів на площі — звичайне людське тепло, єднання душ»

Такі масштабні проекти завжди вимагають чималих вкладень. Навколо цієї ідеї згуртувалося вже багато друзів: простих українців та людей інших національностей з усього світу. Кожен, у чиєму серці відгукнулася ідея і місія миру, бере участь своїм вкладом у 300 грн. на карту 4149629387884372 Бублікова Оксана Георгіївна


Також благодійний внесок можна зробити на ГО «Odessa WOW» (призначення платежу: благодійний внесок на проект «Україна дякує»)

Код отримувача: 36502368

Рахунок IBAN: UA963052990000026004004903436




Назва Банку: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»


Немає коментарів: