четвер, 11 квітня 2024 р.

Готуємо техніку для деокупованих громад



Завдяки щирій підтримці американського народу громада Асканія-Нова - отримала техніку для відновлення території після деокупації від агентства США з міжнародного розвитку USAID DOBRE.

Для потреб громади передано новий екскаватор - навантажувач з навісним обладнанням.

ЩИРО ДЯКУЄМО НАРОДУ АМЕРИКИ  за підтримку в такий не простий для нас час

До деокупації нашої громади техніка використовуватиметься КП"Асканія-Нова" для допомоги у відбудові деокупованої Високопільської громади у рамках співробітництва наших дружніх громад .

КП "Асканія-Нова" працюватиме на території Високопільський громади у співпраці з КП "Високопільський комунсервіс". Відразу після деокупації громади Асканія-Нова ця техніка відразу буде залучена для первинного виконання плану деокупації та відновлення нашої громади. Наявність такої техніки та кадрового потенціалу дасть можливість максимально швидко виконувати заходи, спрямовані на відбудову. І хоч війна розкидала нашу асканійську родину тисячами місць, але жителі громади Асканія-Нова незламні! Вірні своєму корінню. Громада Асканія-Нова була, є і буде українською! ! Всі ми повернемося на рідну землю під жовто-блакитним стягом і відбудовуватимемо нашу громаду!

Дякуємо Програмі USAID DOBRE! 


Слава Україні!


Немає коментарів: