вівторок, 21 липня 2020 р.

ІІ-й ОдесаБібліоСаміт



Як повідомив офіційний сайт Одеської національної наукової бібліотеки 6-9 серпня 2020 року*
під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України Одеська національна наукова бібліотека, XXIV міжнародний книжковий фестиваль «Зелена хвиля»
за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та Одеської міської рад, Українського інституту книги та Української бібліотечної асоціації проводять
ІІ ОдесаБібліоСаміт.
Основна мета заходу – створення, розвиток і запровадження у роботу інноваційних практик, забезпечення ефективності сучасного обслуговування, обговорення актуальних проблем професійної діяльності, обмін досвідом роботи та ін.

Програмою ОдесаБібліоСаміту передбачено проведення панельної дискусії за участю президента Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів О.В. Афоніна; майстер-класу; тренінгу; екскурсії одеськими бібліотеками; виїзні Свята книги у м. Доброславі (Одеська обл.).

Головним заходом ОдесаБібліоСаміту стане онлайн-засідання круглого столу «Бібліотеки та модерне суспільство», яке відбудеться 7 серпня 2020 р.

Питання, які будуть обговорюватися на круглому столі:

- культурно-інформаційна функція бібліотеки: трансформація в сучасному світі;

- популяризація читання у «запропонованих обставинах» – досвід;

- адаптація бібліотек до роботи в умовах послаблення карантину : виклики та рішення;

- ІТ-освіта бібліотекаря.

Запрошуємо працівників бібліотек взяти участь у ІІ ОдесаБібліоСаміті!


* дата проведення може бути змінена/уточнена у залежності від умов зняття обмежень на проведення масових заходів в Україні


Немає коментарів: