неділю, 9 квітня 2017 р.

До батьківщини Гоголя на гастроль

На минулому тижні Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії з виставою "Мертві душі" (режисер-постановник І.Славинський, з.а.України) взяв участь в IX відкритому регіональному фестивалі "В гостях у Гоголя" (м.Полтава). Яскравий виступ театру був відзначений як бурхливими оплесками глядачів так і колегами з інших міст України.


Директор-художній керівник театру, народний артист України Микола Берсон та Микола Білоконь – заступник голови Полтавської облдержадміністрації. Микола Іванович
дуже тепло відізвався про виставу та окремо подякував заслуженому артист Сергію Чверкалюку за яскравий та влучний образ Чичикова.

Під час візиту до Полтави колектив театру не тільки знайомився з театральними доробками колег, але й відвідав історико-культурний заповідник "Поле Полтавської битви" та пам'ятку історії "Садиба письменника І.П.Котляревського"

"Творчий десант" повернувся до Миколаєва та долучився до бурхливого виру театрального життя. Цього місяця в нас заплановано ще дві прем'єри: музична подорож "Я ні про що не жалкую", а також мелодрама "Не могу сказать люблю" на малій сцені.

Шоу має тривати!
Текст и фото Б.Головченко.


Немає коментарів: