середу, 27 липня 2022 р.

Відомий видавець познайомив одеситів з новою власною книгой

 

Олександр Красовицький представив в Одесі свою нову прозаїчну збірку, яка має назву "Завтра". Тексти написані в першій місяць війни, коли власна друкарня була під окупацією, а в харківський офіс прилітали різні снаряди.

Літературна творчість вміє лікувати. І хоча за жанром 3 повісті, що увійшли до збірки - фантастика, автор впевнений що агресор буде битий!

Щодо відновлення діяльності: Олександр запевнив що видавництво "Фоліо" працює майже на повну потужність. Готуються до друку сотні книжок. В друкарнях на заході країни.

Приємно, що замість російською, тепер його видавництво видає книжки англійською! Це і підручники, і художня література. Але головний фокус: якомога повне видання українською світової класики, яка має заповнити в бібліотеках України фонди. Порадіють також любителі мемуарів, та книжок історичної тематики. Головне, щоб запрацював новий вітчизняний закон з підтримки книговидання. Ну й фахівці бібліотечних фондів не "куняли" на роботі, а замовляли книжки та журнали українською!

В.Інгульский, фото автора.



Немає коментарів: