четвер, 3 червня 2021 р.

100 років разом з дітьми!




Миколаївська обласна бібліотека ім. В.О. Лягіна #БібліотекаНаСпаській66 в цьому, 2021 році святкує свій 100-річний ювілей. З метою ознайомлення читачів бібліотеки та її численних шанувальників з історією книгозбірні і її сьогоденням, книжковими багатствами, які зберігаються в її фондах, визначними історичними куточками міста Миколаєва, бібліотека розгорнула широку Промоакцію в соціальних мережах на сторінках Facebook, Instagram та на сайті бібліотеки.

Промоція здійснюється за хештегами:

#100Разом_з_Дітьми, #100роківМОБД , #Нам100років
Містить нариси з історії бібліотеки, знайомить з цікавими фактами з життя книгозбірні, з її працівниками і читачами різних поколінь,її надбаннями і досягненнями.
#СтарийМиколаїв, #РетроФотоМиколаїв
Старі фотографії нашого міста, які зберігаються в книгах і альбомах бібліотеки.
#книгазавтографом Інформація і світлини книг з автографами відомих письменників, які в різні часи побували в нашій бібліотеці на зустрічах з читачами і подарували на згадку свої книги з автографами.
#КнижковийРок_н_рол, #ЧитайТанцюй
Це креативна промоція улюблених книг читачів різних поколінь. ЇЇ суть заключається в тому, що читач надсилає на адресу бібліотеки відео свого танцю з улюбленою книгою. Географія надісланих відео постійно розширюється за рахунок читачів з різних куточків України.
#Нам100років
#З_Днем_народження_рідна_бібліотека
Онлайн-марафон привітань від письменників та читачів бібліотеки. На youtube каналі бібліотеки вже розміщено десятки відео привітань, цікавих спогадів, фото, пісень та малюнків.
Протягом ювілейного року в соцмережах нашої бібліотеки буде ще більше цікавої інформації https://www.facebook.com/lagina.mk


Немає коментарів: